Добре дошли в моя шарен свят!

вторник, 28 февруари 2012 г.

Да се хванем за зелено

Мили книжни феи, навън замириса на пролет, чувам песните на птичките, кацнали на черницата до нашата тераса. Желая ви ведро и свежо настроение в днешния ден с тази отдавна направена картичка.

понеделник, 27 февруари 2012 г.

Пеперуди

Сребърни криле от паус и топъл ембосинг.- това са моите пеперуди за Картичкофурийско предизвикателство № 104.

неделя, 5 февруари 2012 г.

ШАБИ ШИК

Тони, явно съм пропуснала да те поздравя за празника в правилния момент, но...по-добре късно отколкото никога. Първо ти благодаря за винаги милите думи и коментари на нашите публикации и за присъствието ти в блог пространстовото с прекрасните ти проекти. Желая дълголетие на творческата ти мисъл и на блогът ти.
Признавам си, че досега не бях чувала за стила ШАБИ ШИК. Тази картичка с размери 13.5см./21.5см. изработих преди няколко дни за моя позната, която искаше да изненада своя приятелка за рождения ден. Дали някой е разпознал момичето? Оказа се, че тази черно-бяла снимка е на мис Македония 2010г. Стефани Борсова.
За съжаление снимката на картичката ми не е много качествена, но в действителност сивото е много нежно, а розите стоят прекрасно на тъмния фон от косите на тази млада госпожица. Аз си харесвам и канта от бели полусферични перлички...
И така това е първата ми картичка със снимка за първата годинка от блога на Тони, за първото предизвикателство. Приятни мигове и успех на всички момичета.

четвъртък, 2 февруари 2012 г.