Добре дошли в моя шарен свят!

неделя, 6 ноември 2011 г.

Цветно





От доста време не съм публикувала нови творения
Това са неща които съм изработила в края на лятото има и още, но ще ги покажа в следващите дни
С една приятелка си говорихме, че тази с червената люта чушка и канелена пръчица би била подходяща за "добри " свекърви, но ......
Виждам, че вече сте завладяни от предколедно настроение и творите неуморно
Вдъхновение и спорна работа на всички

5 коментара:

  1. Сътворила си достс неща!Нежни,красиви и дори с нотка хумор.С нетърпение ще очаквам да видя и останалите!

    ОтговорИзтриване
  2. Много интересна и изпълнена с красота и закачка публикация! Честно казано обаче десерта в нея, нежната и прекрасна картичка с калиите и кутийката към нея, определено ме грабна най-много и спечели възхищението ми! Овации и за идеята за картичка за свекърва, лютата чушка в нея пък най ми допадна!

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен най - ми легнаха на сърцето кутийката и картичката с калиите! Много нежни! И тази идея с панделката в кутийката е доста добра хрумка. Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Много нежни и красиви картички, Руми! Страхотна идея за свекърви и много красив комплект от картичка и кутийка!

    П.П. Идвала ли си скоро в Казанлък? Преди около две или три седмици, в събота, бях излязла с една приятелка и една дама така ми заприлича на теб, ама като те познавам само от снимки, че не посмях да попитам!/ Беше точно пред офиса на "Еконт", близо до детското кафе "Есен"./

    ОтговорИзтриване
  5. При теб, както винаги, е интересно! Картичките са чудесни, а първата, дето прилича на онези, старовремешните тъкани престилки и втората с очарователния контраст на черното и бялото и с пеперудите и перличките, ми допаднаха най-много.:)

    ОтговорИзтриване