Добре дошли в моя шарен свят!

четвъртък, 26 август 2010 г.

За сега това е най-хубавата ми картичка.Нека е поздрав за Танечка, която повярва в мен. Тя също е творец, но на ръчно плетени колиета от маниста.



5 коментара:

  1. Прекрасно,ефирно,изящно!!!
    И ако знаеш,как ме вдъхнови...!Точно реших да оставя една идея за пеперуда да отлежи,за да я положа в картичката,над която клеча сега и ...виждам твоето творение!Напълни ми окото!!!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. bearkis, сърдечно благодаря за хубавите думи. Тази картичка направих на един дъх и се получи. Обожавам пеперуди, но не препарирани. Радвам се, че някак си съм в ролята на муза /усмивка/. Поздрави от мен. Очаквам да публикуваш творението си.

    ОтговорИзтриване
  3. Действително е прекрасна! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Мила Руми!
    Благодаря за изненадата с най-красивата картичка! И за това, че случайността ме срещна с теб, и за удоволствието да познавам умен, талантлив и сръчен млад човек, и за красотата, с която радваш познати и непознати... Сигурна съм, че ще ти повярват и други и много искам заедно да научим повече очи и души да виждат красотата в най-дребното и да й се радват. И дано станем по-добри.
    Таня, която повярва в теб

    ОтговорИзтриване
  5. Таня
    Огромно благодаря. Вярвам, че около нас има човеци, които търсят и ценят красивото! Надявам се, че по пътят си ще срещнем добри хора с широко отворени очи търсещи да видят сътвореното от две ръце.

    ОтговорИзтриване