Добре дошли в моя шарен свят!

четвъртък, 29 март 2012 г.

Юбилейна

Изработих картичката по поръчка на моя колежка за 50 годишен юбилей. В началото не бях наясно къде да позиционирам цифрата 50. Реших, че и мъжете и жените на тази възраст са в разцвета на силите си, взели са и са дали много по житейският си път. За това разцъфналото цвете на по-ниското стебълце са те- петдесетте.

петък, 9 март 2012 г.

четвъртък, 8 март 2012 г.

Рециклиране



През тази седмица имах време да се отдам на любимото си хоби. От няколко дни събирам тези лентички, които остават след като съм перфорирала с някои от бордюрните пънчове. До сега никога не съм ги използвала и съм ги изхвърляла, но това беше до днес. От сега нататък ще използвам всяко късче цветна хартийка. Получи се ето тази картичка, която е специално за предизвикателството на Миглена Петрова migito.com

неделя, 4 март 2012 г.

Песента на любовта...


Това е една голяяяма картичка, която ми беше поръчана и сътворих за това нежно момиче. Включвам я в мартенското предизвикателството на Двете елши-"Песента на птиците". Какво по-хубаво от песента на любовта?

събота, 3 март 2012 г.

За мъжете...


Да си призная не вярвах, че някой би се сетил за предизвикателство посветено на тях-мъжете в този женски месец, но ето че това се случи в Забавлятелство Пето "И мъжете са хора". Реших, че в картичката задължително трябва да има два елемента:
1. За нея съм чувала, че след жената е другата му любима- колата.
2. И все пак да кажем "Благодаря" на мъжете, които обичат и почитат съпругите или приятелките си всеки божи ден. Има и такива!
Пожелавам на всички книжни феи разбиращи, любящи и безкрайно търпеливи към нашето хоби мъже.