Добре дошли в моя шарен свят!

сряда, 22 декември 2010 г.

Виж тук

Два дни до Коледа!
На всеки посетил блогът ми пожелавам празнично настроение, много усмивки и безброй подаръци। Поздравявам ви с любимата си коледна песен виж Тук

събота, 18 декември 2010 г.

Коледа с Хобисимо


В навечерието на Коледа нека споделим доброто си настроение и подготовката за празника.
Това е нашата елха, която украсих с помоща на малкото ми джудже Криско и висулки от златна панделка, прозрачни елементи и малки коледни звездички за разкош.
Представям ви някои от картичките, което ми поръчаха за по-специални хора.
Това е малка част от "Моята коледа".
Днес ще пазарувам подаръци за близките ми хора Пожелавам ви за вашата Коледа да ви подарят топлина, усмивки и добра дума.

четвъртък, 16 декември 2010 г.

Картичка-подаръкМомичета, познайте как получих картичката си от организираната размяна.... Доставката беше до вратата ми поднесена от авторката। При жребия се падна на Рени от Идие без край да ми изпрати картичка।Какъв късмет, живеем през една пряка। Но каква беше изненадата ми -това не е просто картичка Това е един оригинален подарък с чудесно пожелание във формата на свитъче прикрепено към канелена пръчица। Красота!
Благодара ти Рени от сърце за чудесния подарък। Веднага си намислих желание
Желая на цалото ви семейство здраве и благодатна нова година।

вторник, 14 декември 2010 г.

Още ембосинг


За този фон съм използвала три цвята от ембодинг пудрите। Мисля че се получи интересно।Отново отива при Двете елши.

събота, 11 декември 2010 г.

Панделка

А това е участието ми в предизвикателство при картичкофуриите. Панделката е в тъмнозелено с малка тичинка-оранжев брадс и новият ми печат на Hiro arts। Признавам си че съм си откраднала идея от Ади /Христовица/, но не мога да забравя картичката и от преди няколко предизвикателства.

Картичка с ембосинг.

Това е моята картичка с топъл ембосинг. Обичам да отпечатвам изображенията, да поръсвам с пудра и за изпичам с уреда. Получава се винаги прекрасно, различно и интересно. Сега като се замисля сякаш съм ви написала рецепта за коледно ястие, но от хартия и щипка различни подправки. В действителност цветовете на картичката не са точно такива, но .... Отива при елшите и тяхното предизвикателство.

четвъртък, 9 декември 2010 г.

Картичка с елхичка


Това е участието ми при картичкофуриите. Елхичка от ръчна хартия и мъниста.

неделя, 5 декември 2010 г.

Малък победител
Здравейте да ви се похваля, че моят син Криси се яви за пръв път и е на четвърто място на олимпиада по математика "Иван Салабашев" гр. Стара Загора, който се проведе вчера заедно със синът на Рени от "Идеи без край". Награждаването беше тази вечер. Аз съм една щастлива майка...

Канди Ади

събота, 4 декември 2010 г.

четвъртък, 2 декември 2010 г.

В полет


Тези птички политат към щурото предизвикателството .
На всеки посетил блогът ми пожелавам да се носи на крилете на щастието.